ИНСЕНСЕ ООД - Котли DEFRO, София

София, бул.Никола Петков 136А

www.defro.bg

Брой преглеждания на фирмата: 5564

Защо да изберем DEFRO. Какви са очакванията на клиента? Много често това е високо качество на много ниска цена. Ние ще ви докажем, че с покупката на котел DEFRO ще постигнете именно високо качество на ниска цена и че покупката на котел DEFRO e една дългосрочна инвестиция. Екологичност Котлите на ... Виж повече

Описание

Защо да изберем DEFRO.

Какви са очакванията на клиента? Много често това е високо качество на много ниска цена. Ние ще ви докажем, че с покупката на котел DEFRO ще постигнете именно високо качество на ниска цена и че покупката на котел DEFRO e една дългосрочна инвестиция.

Екологичност

Котлите на твърдо гориво Дефро –  екологично чист източник на топлина.Котлите осигуряват максимално пълно изгаряне и отговарят на европейския клас А по отделяне на вредни емисии.Качеството на котлите Дефро е потвърдено от Европейски сертификати за качество.

Сервиз и надеждност

Срокът за използване на котлите на твърдо гориво е повече от 15 години,а гаранцията на един котел е 3-5 години за топлообменника и 2 години за останалите елементи.Гаранционният и следгаранционният сервиз се извършва от ИНСЕНСЕ ООД.

Оборудване

Служителите на фирмата извършват подбор на необходимото оборудван

Прочети повече