Интер Керамик - Мебели и аксесоари за баня и кухня, София

София, Ботевградско шосе, Искър парк

www.interceramicbg.com

Брой преглеждания на фирмата: 4141

Артикулите ни са практични и улесняват всекидневните Ви задължения. Формата и техническа спецификация на всеки продукт на Интер Керамик са проектирани за удобство на потребителя, а голямата и разнообразна колекция и алтернативни модели за различни предназначения, позволяват на всеки да намери своя артикул за домът, офиса или обществени места. Ние ... Виж повече
ТЪРГОВИЯ > ИНТЕРИОР > Интер Керамик - Мебели и аксесоари за баня и кухня, София

Описание

Артикулите ни са практични и улесняват всекидневните Ви задължения. Формата и техническа спецификация на всеки продукт на Интер Керамик са проектирани за удобство на потребителя, а голямата и разнообразна колекция и алтернативни модели за различни предназначения, позволяват на всеки да намери своя артикул за домът, офиса или обществени места. 
Ние търсим и оценяваме нуждите и идеите на нашите клиенти. Високото качество на нашите продукти и надеждността на нашата концепция за търговия гарантира удовлетворение на клиентите ни. Непрекъснато обновяване, разширяване и повишаване качеството на продуктовата гама, ни правят конкурентно способни и атрактивни  в нашия пазарен дял. Ние сме отворени към нови идеи за работа, зачитаме индивидуалността и се съобразяваме с конкретните изисквания на клиентите ни.

От 2010г. марката Интер Керамик се предлага и на чуждестранния пазар: Сърбия, Македония,  Гърция, Румъния, Хърватск

Прочети повече