Ивент дизайн - Организация на събития, София

София, ул. Св. Седмочисленици 9

www.eventdesignbg.com

Брой преглеждания на фирмата: 3970

Независимо дали трябва да организирате международна конференция, бизнес семинар, тиймбилдинг или представяне на нов продукт, Вие се нуждаете от надежден партньор. Ивент дизайн е компания за организация и управление на събития с доказан опит и утвърдена репутация на българския и международен пазар.Доверете се на познанията и креативността на екипа ни ...Виж повече
УСЛУГИ > ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ > Ивент дизайн - Организация на събития, София

Описание

Независимо дали трябва да организирате международна конференция, бизнес семинар, тиймбилдинг или представяне на нов продукт, Вие се нуждаете от надежден партньор. Ивент дизайн е компания за организация и управление на събитияс доказан опит и утвърдена репутация на българския и международен пазар.Доверете се на познанията и креативността на екипа ни от опитни специалисти, изцяло отдадени на мисията да предоставим на нашите клиенти първокласна услуга, съчетана с незабравимо изживяване. Ние вярваме в личния подход, задълбоченото познаване на пазара и разбирането на потребностите на всеки клиент – принципи, които са опората, върху която разгръщаме творческата си енергия, гъвкавост и оперативност.

Можете да разчитате на нас не само за организиране и управление на Вашето събитие, но и на предварителен анализ според зададените параметри и изисквания, както и за консултация по всички проблемни въпроси. 
Запазената марка „

Прочети повече