Издателство Захарий Стоянов, София

София, ул. Боян Дамянов 7

www.zstoyanov.com

Брой преглеждания на фирмата: 3950

Издателство "Захарий Стоянов" се роди през 1997 г. За изтеклите 20 години ние успяхме да издадем над 2000 заглавия в общ тираж над три милиона екземпляра. Някои от заглавията бяха бързо изчерпани и се превърнаха в библиографска рядкост, други продължават нашата стратегическа позиция да издаваме и преиздаваме постоянно върхови творби ...Виж повече
УСЛУГИ > ПЕЧАТАНЕ > Издателство Захарий Стоянов, София

Описание

Издателство “Захарий Стоянов” се роди през 1997 г. За изтеклите 20 години ние успяхме да издадем над 2000 заглавия в общ тираж над три милиона екземпляра. Някои от заглавията бяха бързо изчерпани и се превърнаха в библиографска рядкост, други продължават нашата стратегическа позиция да издаваме и преиздаваме постоянно върхови творби на българската литературна класика, както и нови оригинални книги на съвременни български писатели. Особени усилия положихме да представим възможно най-пълно в поредица от многотомници творчеството на автори, които според нас представляват живата класика на съвремието.

В същото време продължаваме и разгръщането на издателски поредици, посветени на творби на световната класика, философската и историческата мисъл, енциклопедични справочници-речници, шедьоври на българската и световната литература за деца и юноши.

Преди 20 години словесният кораб на издателство “Захарий Стоянов&rdquo

Прочети повече