К и Б Клима - Климатици и соларни системи, София

София, бул. Проф. Цветан Лазаров № 50, офис №2-3

www.kib.bg

Брой преглеждания на фирмата: 3141

"К и Б Клима" е основана през 2003 г. с основен предмет на дейност продажба на едро и дребно, както и монтаж и сервизиране на климатична техника. Компанията предлага голямо разнообразие от различни марки климатични системи с високо качество. "К и Б Клима" е основен дистрибутор на "Panasonic", "Daikin","Fujitsu","Fuji Electric", ... Виж повече
ТЪРГОВИЯ > ТЪРГОВИЯ С КЛИМАТИЦИ > К и Б Клима - Климатици и соларни системи, София

Описание

“К и Б Клима” е основана през 2003 г. с основен предмет на дейност продажба на едро и дребно, както и монтаж и сервизиране на климатична техника. Компанията предлага голямо разнообразие от различни марки климатични системи с високо качество. “К и Б Клима” е основен дистрибутор на “Panasonic”, “Daikin”,”Fujitsu”,“Fuji Electric”, ”Toshiba”, ”LG”,”Sharp”.
Ние сме организация с иновационни проекти, концентрирала се върху качествени продукти с висока надеждност. Имаме волята и стремежът да бъдем лидери в бранша и като такива да предлагамеме високотехнологични, висококачествени и конкурентоспособни продукти, които изцяло задоволяват желанията и потребностите на клиентите.