Кепитъл Сити Център, Пловдив

Пловдив, бул. Христо Ботев 49

www.capitalcitycenter.bg

Брой преглеждания на фирмата: 4648

Имате нужда от удобно, стилно, сигурно и максимално технически обезпечено търговско помещение, офис или жилище под наем? Предложенията на Capital City Center са точно за Вас! Само тук можете да работите, да живеете и да отсядате в една от най-хубавите сгради в гр. Пловдив и да се чуствате обгрижван с ... Виж повече
УСЛУГИ > НЕДВИЖИМИ ИМОТИ > Кепитъл Сити Център, Пловдив

Описание

Имате нужда от удобно, стилно, сигурно и максимално технически обезпечено търговско помещение, офис или жилище под наем?
Предложенията на Capital City Center са точно за Вас!
Само тук можете да работите, да живеете и да отсядате в една от най-хубавите сгради в гр. Пловдив и да се чуствате обгрижван с вниманието, което заслужавате. За нас е важно и ние се стремим  да Ви предложим най-добро обслужване и висок стандарт, съчетани с дизайн, уют и сигурност.

Capital City Center e луксозен мултифункционален комплекс от ново поколение, съчетаващ функционалност, високи технологии, атрактивност и комфортна среда. Capital City Center предлага една цялостна концепция на офис пространствата, умело съчетана с елитна жилищна среда и търговска зона – решение в духа на бъдещето. Комплексът се състои от две самостоятелни сгради с обща разгъната застроена площ над 21 000 кв.

Прочети повече