Хофман Консулт - Консултантски услуги, София

София, ул. Околовръстен път 66

www.hofmannconsult.net

Брой преглеждания на фирмата: 4390

Фирма "Хофман Консулт" е създадена в Кьолн през 1992 година като консултантска фирма за немските предприятия в областта на машиностроенето за българския пазар. Собственичката инж. Диана Хофман лично ръководи развитието на фирмата. За първия ни клиент, фирма BEISSBARTH - производител на съоръжения за автомобилни сервизи, успяхме да постигнем 40%-ово намаляване ... Виж повече
УСЛУГИ > КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ > Хофман Консулт - Консултантски услуги, София

Описание

Фирма “Хофман Консулт” е създадена в Кьолн през 1992 година като консултантска фирма за немските предприятия в областта на машиностроенето за българския пазар. Собственичката инж. Диана Хофман лично ръководи развитието на фирмата.

За първия ни клиент, фирма BEISSBARTH – производител на съоръжения за автомобилни сервизи, успяхме да постигнем 40%-ово намаляване на разходите чрез закупуване на резервни части, инструменти и монтажни групи в България. Днес фирма BEISSBARTH (станала междувременно дъщерна фирма на концерна FARCOM ) е траен партньор за много български производители.

След промяната българската фирма за военно производство “БЕТА” – като първа фирма в този бранш, постигна с наша помощ успех в развитието и производството на продукти в гражданското производство.

Междувременно множество западноевропейски фирми се възползваха от тези наши услуги, постигайки забележителни резултати.

За гара

Прочети повече