Хотел Енигма, Балчик

Балчик, Овчаров плаж

www.enigmahotel.info

Брой преглеждания на фирмата: 2855

С радост Ви приветстваме в нашия семеен хотел Енигма. Тук можете да се отпуснете и насладите на великолепна гледка към Черно море, докато пиете кафе или специално приготвения от нас коктейл мохито. Възползвайте се от семпла, домашно приготвена закуска, сервирана на верандата на хотела, климатици в стаите, безплатен WiFi и ...Виж повече
ТУРИЗЪМ > ХОТЕЛИ > Хотел Енигма, Балчик

Описание

С радост Ви приветстваме в нашия семеен хотел Енигма. Тук можете да се отпуснете и насладите на великолепна гледка към Черно море, докато пиете кафе или специално приготвения от нас коктейл мохито.
Възползвайте се от семпла, домашно приготвена закуска, сервирана на верандата на хотела, климатици в стаите, безплатен WiFi и паркинг. Разполагаме с 18 двойни стаи и 2 апартамента (студиа).
Мисията на нашия семеен хотел е да подходим лично към вашите потребности. Персоналът ни се състои от членове на семейството, и наши близки. Нашата крайна цел е да се погрижим за Вашия уют и комфорт по време на почивката Ви. Накратко, ние сме щастливи, когато нашите клиенти са щастливи.

В хотел Енигма можете да се насладите на спокойната природа край Балчик. Хотелът е разположен на тихо и спокойно място, близо до двореца на Pумънската Kралица Мария и ботаническата градиина в покрайнините на Балчик.
Гостите могат да се насладят на спиращи  дъ

Прочети повече