Хотел Хемус, Враца

Враца, пл. Христо Ботев N1

www.hotelhemus.com

Брой преглеждания на фирмата: 3785

Хотел "Хемус" е разположен в центъра на Враца, в непосредствена близост до историческите забележителности на града, търговската зона и административните институции. Хотелът е подходящо място за бизнес клиенти, семейни посещения, гости, търсещи релакс и отмора, а също така и за онези, които са решили да се докоснат до духа и ... Виж повече
ТУРИЗЪМ > ХОТЕЛИ > Хотел Хемус, Враца

Описание

 Хотел „Хемус” е разположен в центъра на  Враца, в непосредствена близост до историческите забележителности на града, търговската зона и административните институции. Хотелът е подходящо място за бизнес клиенти, семейни посещения, гости, търсещи релакс и отмора, а също така и за онези, които са решили да се докоснат до духа и достолепието на Врачанския балкан.

Хотелът разполага с 24 единични стаи, 42 двойни  стаи, 7 големи спални, 4 малки спални и 1 апартамент. Разполагат с всичко необходимо за Вашия приятен престой., включително кабелна телевизия, безжичен интернет и климатик.

Ресторантът е с капацитет 180  места, предлага богато разнообразие от българска и интернационална кухня, както и богата селекция от вина.

За отмора и релакс е на разположение нашият Релакс център със закрит басейн, сауни, парни бани, фитнес и различни  масажи.

За провеждане на семинари, фирмени съ

Прочети повече