Хотел Кристал, Златоград

Златоград, ул. Беловидово 31

www.kristal.bg

Брой преглеждания на фирмата: 4569

Удобствата, предоставени от хотел Кристал, ресторанта и градината в съчетание със спокойствието и тишината на града, го превръщат в предпочитано място за гостите на Златоград. Хотел Кристал е категоризиран с три звезди. Застроената площ е 7 етажа, които се обслужват с асансьор. Разполага с 40 светли и уютни стаи, апартаменти ... Виж повече
ТУРИЗЪМ > ХОТЕЛИ > Хотел Кристал, Златоград

Описание

Удобствата, предоставени от хотел Кристал, ресторанта и градината в съчетание със спокойствието и тишината на града, го превръщат в предпочитано място за гостите на Златоград.

Хотел Кристал е категоризиран с три звезди. Застроената площ е 7 етажа, които се обслужват с асансьор. Разполага с 40 светли и уютни стаи, апартаменти и студия. Всички те са с луксозни бани, кабелна телевизия, телефонна линия, минибар и достъп до интернет.

Осигурен е достъп за хора с увреждания, а също така и специално оборудвана стая за тях.
Голяма част от студията и апартаментите са климатизирани. Част от стаите са с тераси, разкриващи красива гледка от града.
За нашите гости в хотела предлагаме услугата room service (0 - 24h).

За удобството на нашите гости се предлагат и паркоместа и денонощно охраняем паркинг за леки автомобили и автобуси на туристически групи.

Хотелът разполага с лоби бар, в който ще откриете богат асортимент от а

Прочети повече