Хотел Лъки, Банско

Банско, ул. Кир Благо Тодев 4-10

www.luckybansko.com

Брой преглеждания на фирмата: 4045

Вярваме, че ще изберете хотел Лъки Банско - място, където да се разтоварите от работното ежедневие и стрес, да се отпуснете и да получите отношението и вниманието, които заслужавате. Апартхотелът разполага с 67 студиа, 47 апартамента и президентски апартамент, които са оборудвани с всичко необходимо за Вашата пълноценна почивка. Всички ...Виж повече
ТУРИЗЪМ > ХОТЕЛИ > Хотел Лъки, Банско

Описание

Вярваме, че ще изберете хотел Лъки Банско - място, където да се разтоварите от работното ежедневие и стрес, да се отпуснете и да получите отношението и вниманието, които заслужавате.

Апартхотелът разполага с 67 студиа, 47 апартамента и президентски апартамент, които са оборудвани с всичко необходимо за Вашата пълноценна почивка.
Всички помещения разполагат с телевизор, телефон, безжичен интернет, мини сейф и напълно обзаведен и оборудван кухненски бокс с кафе машина Lavazza, керамичен котлон, тостер, кана за гореща вода, хладилник, микровълнова фурна, прибори и съдове. Баните са с вана, душ, сешоар, телефон и SOS система. Оборудвани са с френска козметика за баня, чехли и пълен комплект кърпи и халати за възрастни и деца.
 
В хотела има луксозни асансьори, вентилация, перално стопанство, камина и кухня в част от апартаментите, пожароизвестителна система, озвучаване и ароматизация.

Прочети повече