Хотел Луксор, Благоевград

Благоевград Ул. Данаил Крапчев 14

www.hotel-luxor.eu

Брой преглеждания на фирмата: 4159

Новият тризвезден хотел "Луксор" е разположен в идеалния център на Благоевград, на тиха и спокойна улица, намираща се на 300 метра от площад Гоце Делчев, както и от административната и търговска част на града. В непосредствена близост се намират старинният квартал "Вароша", черквата "Въведение Богородично" и Националният исторически музей. Елегантен ... Виж повече
ТУРИЗЪМ > ХОТЕЛИ > Хотел Луксор, Благоевград

Описание

Новият тризвезден хотел "Луксор" е разположен в идеалния център на Благоевград, на тиха и спокойна улица, намираща се на 300 метра от площад Гоце Делчев, както и от административната и търговска част на града. В непосредствена близост се намират старинният квартал „Вароша”, черквата „Въведение Богородично” и Националният исторически музей. 
 

Елегантен дизайн, съвременни комуникации и комфорт Ви очакват в 12 луксозно обзаведени стаи и 3 студиа, оборудвани с централна отоплителна и охладителна система, цифрова телевизия, високоскоростен интернет, директна телефонна връзка. 


Комплексът разполага с лоби бар/24 часа/, паркинг, уникален салон за красота, предлагащ услугите на висококвалифицирани специалисти - фризьори, маникюрист, козметик, масажист.

 

Допълнителни услуги

- безплатен паркинг
- безплатен интернет
- пране, гладене и

Прочети повече