Хотел Мадара, Шумен

Шумен, пл. Освобождение 1

www.hotel-madara.com

Брой преглеждания на фирмата: 3642

Привлекателен и престижен, комплекс "Мадара" ще Ви изненада с елегантен стил и модерен интериор. Той е лесно достъпен за посетителите, пристигащи от всички пътни артерии на града, което го прави предпочитано място за бизнес и отдих на много клиенти от страната и чужбина. С грижа за сигурността и спокойствието на ...Виж повече
ТУРИЗЪМ > ХОТЕЛИ > Хотел Мадара, Шумен

Описание

Привлекателен и престижен, комплекс “Мадара” ще Ви изненада с елегантен стил и модерен интериор. Той е лесно достъпен за посетителите, пристигащи от всички пътни артерии на града, което го прави предпочитано място за бизнес и отдих на много клиенти от страната и чужбина. С грижа за сигурността и спокойствието на своите клиенти, ние Ви осигуряваме достъп до открит и закрит охраняем паркинг. Съчетайте бизнеса и удоволствието – бъдете наши специални гости и се насладете на Шумен.

Настаняване

  • Единична стая LUX - Единичните стаи са уникални по отношение на дизайн и декор. Добре решени в индивидуален стил, с приветлива атмосфера, престоят в тях е истинско удоволствие. Стаите са оборудвани с най-съвременни удобства, сред които телевизор с кабелна телевизия и мини бар.
  • Двойна стая LUX - Двойните стаи разпола
Прочети повече