Хотел-механа Канцлера, Каспичан

Каспичан, ул. 9-ти септември

Брой преглеждания на фирмата: 2652

Механа "Канцлера" разполага с 80 места плюс 30 във ВИП зала през зимата, и още 150 в атрактивната лятна градина, потънала в уют и зеленина. Вечер край камината, в компанията на близки и приятели, ще можете да се порадвате на богато разнообразие на ястия от интернационалната и националната кухня, приготвени ... Виж повече
ТУРИЗЪМ > ХОТЕЛИ > Хотел-механа Канцлера, Каспичан

Описание

Механа „Канцлера“ разполага с 80 места плюс 30 във ВИП зала през зимата, и още 150 в атрактивната лятна градина, потънала в уют и зеленина. Вечер край камината, в компанията на близки и приятели, ще можете да се порадвате на богато разнообразие на ястия от интернационалната и националната кухня, приготвени от нашия майстор-готвач, на изискани традиционни вина, ракии и аперитиви. Допълващ прекрасното изживяване е и оркестърът, изпълняващ традиционен фолклор и нашумели хитове. 
Красивият интериор и доброто архитектурно изграждане на механата предразполагат за провеждане на сватбени тържества, банкети, фирмени партита, семинари, студентски балове и редица други мероприятия. 


Хотелът предлага целогодишно на своите гости 40 места разпределени в 16 двойни и 3 апартамента. Стаите са със самостоятелен санитарен възел, телевизор с кабелна телевизия, хладилник, климатик.

Преживейте незабравима вечер

Прочети повече