Хотел "Мерида", Благоевград

гр.Благоевград, ул.Григор Пърличев, №8

www.hotelmerida-bg.com

Брой преглеждания на фирмата: 4881

Семеен хотел "Мерида" е разположен на тиха и спокойна улица, в непосредствена близост до центъра на Благоевград. На своите гости хотелът предлага възможност да се запознаят с културните ценности на един от най-красивите градове в България, да посетят старата част на града, която е известна със забележителен автентичен архитектурен стил ... Виж повече
ТУРИЗЪМ > ХОТЕЛИ > Хотел "Мерида", Благоевград

Описание

Семеен хотел ”Мерида” е разположен на тиха и спокойна улица, в непосредствена близост до центъра на Благоевград. На своите гости хотелът предлага възможност да се запознаят с културните ценности на един от най-красивите градове в България, да посетят старата част на града, която е известна със забележителен автентичен архитектурен стил и да се докоснат до веселия нощен живот на града. Комплексът предоставя отлични условия за почивка и отдих, добра кухня и качествено обслужване.

Хотел Мерида предлага удобни стаи за почивка, а също така СПА център, механа и ресторант, лятна градина, конферентна зала с 35 места, зала за релакс. 

Хотел Мерида разполага с 2 апартамента с хидромасажни вани, 1 спалня и 14 двойни стаи, оборудвани с телефон, телевизор, мини бар, климатик, интернет. Стаите имат излаз към самостоятелни тераси. Цените са по договаряне - от 30 до 40 лв за двойна и единична стая. ФИТНЕС И СПА Хотел Мерида предлага фитнес зала, сауна, солариум.

Прочети повече