Хотел Сънрайз, с. Лозенец

с.Лозенец, ул. Черно море 10

www.sunrise-lozenec.com

Брой преглеждания на фирмата: 3743

Атмосфера с аромат на морски бриз и изглед към живописен залив, Ви очаква на самия бряг в хотел "Сънрайз" - Лозенец. Хотелът е едно от най-красивите и удобни места за туризъм по Южното ни Черноморие и предлага спокойствие, уют и комфорт. "Сънрайз" разполага с 17 двойни стаи, 4 семейни апартамента ...Виж повече
ТУРИЗЪМ > ХОТЕЛИ > Хотел Сънрайз, с. Лозенец

Описание

Атмосфера с аромат на морски бриз и изглед към живописен залив, Ви очаква на самия бряг в хотел „Сънрайз” – Лозенец. Хотелът е едно от най-красивите и удобни места за туризъм по Южното  ни Черноморие и предлага спокойствие, уют и комфорт. „Сънрайз” разполага с 17 двойни стаи, 4 семейни апартамента и  1 VIP апартамент. Оборудвани с климатик, TV с кабелна, мини бар, интернет и тераса към морския бряг. Басейн за деца и възрастни и детски кът с аниматор Ви очакват в двора на хотела.

В нашия ресторант намерите приятна обстановка, спокойствие, вкусни ястия и изглед към морския бряг! Аниматорите ни ще се погрижат за доброто настроение на децата, а за вас остава спокойствието да поговорите с приятели!