"ДогЛенд" | Хотел за кучета, София

гр. София, ул. Васил Чекаларов, №23

doglandhotel.com

Брой преглеждания на фирмата: 2759

В хотел ДогЛенд ние гарантираме удобството на Вашия домашен любимец, стриктна грижа за неговия режим, внимателното отношение към него и спазване на условията по договора. Добре дошли са кучета от всякакви породи. Голямата ни обич към кучетата ни вдъхнови да създадем този кът за весели игри, почивка, спортно-умствени занимания под ... Виж повече
УСЛУГИ > ХОТЕЛИ ЗА ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ > "ДогЛенд" | Хотел за кучета, София

Описание

В хотел ДогЛенд ние гарантираме удобството на Вашия домашен любимец, стриктна грижа за неговия режим, внимателното отношение към него и спазване на условията по договора. Добре дошли са кучета от всякакви породи. 

Голямата ни обич към кучетата ни вдъхнови да създадем този кът  за весели игри, почивка, спортно-умствени занимания под ръководството на инструктор, нкп( начален курс на послушание- при желание на собствениците). 

Нашата основна задача е Вашето любимо куче да намери своя втори дом в нашия хотел и да е щастливо всеки път, когато ни гостува. 

При нас любимците Ви няма да пребивават затворени в клетки, а ще се разхождат свободно в къщата, почиват в своите стаички или ще тичат и играят в големия ни и красив двор. Хотелът ни е разположен в подножението на Витоша и разполага с уютна борова горичка.

 

Условия Прочети повече