Хотелски комплекс Света Гора, Велико Търново

Велико Търново, хълм Света гора

www.hotelsvetagora.com

Брой преглеждания на фирмата: 3933

Хотел Света Гора разполага с 5 апартамента с вана, мини бар и панорамна гледка към Велико Търново, 23 двойни стаи с гледка към града и уникалната природа около него, 17 двойни стаи с гледка към басейна и 5 тройни стаи. Помещенията са уютно обзаведени, подходящи за една спокойна и приятна ... Виж повече
ТУРИЗЪМ > ХОТЕЛИ > Хотелски комплекс Света Гора, Велико Търново

Описание

Хотел Света Гора разполага с 5 апартамента с вана, мини бар и панорамна гледка към Велико Търново, 23 двойни стаи с гледка към града и уникалната природа около него, 17 двойни стаи с гледка към басейна и 5 тройни стаи. Помещенията са уютно обзаведени, подходящи за една спокойна и приятна почивка.

Удобства:
WF, рум сервиз, пране, събуждане по телефона, сейф, детски кошари, охраняем паркинг за  50 автомобила и с възможност за паркиране на автобуси.Ресторант “СоциализЪма” – тук ще се върнете назад във времето и ще се насладите на уникални ястия от българската и европейска кухня. Ресторантът разполага с 140места, панорамна тераса, обособен дансинг и дава възможност за провеждане на сватби, рождени дни, балове и фирмени партита.

Ресторант “Градина” – разполага с 250 места, детски кът с батут, чеверме, барбекю. Тук може да опитате

Прочети повече