Хотелски комплекс ТРИВИЯ АНТИК, София

София, Кремиковско шосе

www.trivia-hotel.com

Брой преглеждания на фирмата: 4939

Хотелски комплекс ТРИВИЯ АНТИК е разположен сред паркова растителност в подножието на южните склонове на Стара планина. Розата на ветровете в района изпраща непрекъснат поток от свеж планински въздух, а добрата инфраструктура спомага за бързото придвижване до центъра, летището или изходите на столицата. Хотелската част разполага с 20 стаи (единични, ... Виж повече
ТУРИЗЪМ > ХОТЕЛИ > Хотелски комплекс ТРИВИЯ АНТИК, София

Описание

Хотелски комплекс ТРИВИЯ АНТИК е разположен сред паркова растителност в подножието на южните склонове на Стара планина. Розата на ветровете в района изпраща непрекъснат поток от свеж планински въздух, а добрата инфраструктура спомага за бързото придвижване до центъра, летището или изходите на столицата.

   Хотелската част разполага с 20 стаи (единични, двойни и тройни) и 8 апартамента с уникален, артистичен дизайн и интериор; сауна; рум-сървиз; зала за конференции; Биг Бен бар с камина; галерия за антики и изобразително изкуство с постоянна изложба на художници; охраняем паркинг; офис на HVB Банк “Биохим” АД.

   За гостите се организират посещения в ателието на художника Ставри Калинов, шопинг-тур в столицата и екскурзии до национални забележителности в страната.


Ресторант Cuba Libre

   Куба Либре е не само фюжън ресторант, това е

Прочети повече