Кикимора - Студио за красота, София

София, ул. Майор Павел Павлов, бл. 120

www.kikimorastyle.com

Брой преглеждания на фирмата: 3806

Салон за красота "Кикимора" е създаден през 2007 година от Десислава Сомлева, която e дипломиран фризьор от 1992 година. До 2007 год. работи в едни от най-престижните салони в София, след което създава своя салон за красота "Кикимора". В края на 2009 година се присъединява към екипа на техниците KEUNE- ...Виж повече
УСЛУГИ > САЛОНИ ЗА КРАСОТА > Кикимора - Студио за красота, София

Описание

Салон за красота „Кикимора“ е създаден през 2007 година от Десислава Сомлева, която e дипломиран фризьор от 1992 година. До 2007 год. работи в едни от най-престижните салони в София, след което създава своя салон за красота „Кикимора“. В края на 2009 година се присъединява към екипа на техниците KEUNE– България.

Ние, от салон за красота „Кикимора“ вече 9 години се грижим за Вашата красота, самочувствие и цялостна визия. Екипът ни, чрез индивидуален подход към всеки клиент, ще Ви помогне да откриете своят уникален стил . Работим само с висококачествени и доказани на световния пазар козметични продукти и технологии. Водени от идеята да творим и да се грижим за Вашия перфектен външен вид, Ви предлагаме професионални грижи на досъпни цени. Ако за Вас стилът има значение, ние Ви очакваме!