КЛИМАГРУП OOД Велико Търново – Климатици

Велико Търново, ул. Никола Кабакчиев 1

www.klimagroup-vt.com

Брой преглеждания на фирмата: 6659

КЛИМАГРУП OOД Велико Търново е специализирана фирма за доставка и монтаж на климатици и климатични системи, ремонт на хладилна и климатична техника, изграждане и поддръжка на хладилни съоражения и соларни системи. Фирмата извършва гаранционно и извънгаранционно обслужване на изградените системи и отделни елементи. Фирмата разполага със собствена материална база, оборудвана ... Виж повече
УСЛУГИ > МОНТАЖ > КЛИМАГРУП OOД Велико Търново – Климатици

Описание

КЛИМАГРУП OOД Велико Търново е специализирана фирма за доставка и монтаж на климатици и климатични системи, ремонт на хладилна и климатична техника, изграждане и поддръжка на хладилни съоражения и соларни системи. Фирмата извършва гаранционно и извънгаранционно обслужване на изградените системи и отделни елементи.

Фирмата разполага със собствена материална база, оборудвана с качествени инструменти за ремонт на всички видове климатизатори, а така също и всички видове хладилници,фризери и хл. камери.


Слънчеви колектори

Слънцето е един неизчерпаем източник на енергия, който ние не използваме пълноценно. Всяка секунда до повърхността на земята достига над 1300 W/m2. Тази енергия може да бъде използвана като се улови чрез слънчеви колектори и се използва за затопляне на:

Прочети повече