Климат Инженеринг ЕООД - Хладилна техника, сглобяеми конструкции, София

София, ул. Свободна, бл. 229

www.klimat-bg.com

Брой преглеждания на фирмата: 5185

Фирма "Климат Инженеринг" ЕООД е основана през 2006 г. с предмет на дейност - производствена, инженерингова и търговска дейност в областта на професионалната хладилна техника, пенополиуретановите изолации, сглобяемите термоизолирани конструкции и изграждането на сглобяеми сгради. Производствената дейност на фирмата стартира през 2006 г. с производството на хладилни камери за средни ... Виж повече
ТЪРГОВИЯ > ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ > Климат Инженеринг ЕООД - Хладилна техника, сглобяеми конструкции, София

Описание

Фирма“Климат Инженеринг” ЕООД е основана през 2006 г. с предмет на дейност - производствена, инженерингова и търговска дейност в областта на професионалната хладилна техника, пенополиуретановите изолации, сглобяемите термоизолирани конструкции и изграждането на сглобяеми сгради.

Производствената дейност на фирмата стартира през 2006 г. с производството на хладилни камери за средни и ниски температури с различни обеми, търговски хладилни витрини, хладилни шкафове и хладилни ракли с пенополиуретанова изолация. През същата година стартира и производството на сглобяеми термоизолирани конструкции – сглобяеми къщи, павилиони, фургони, халета и др.

Фирмата разполага с модерно оборудване, за разпенване на пенополиуретановата изолация и зареждане на хладилните инсталации с новите хладилни агенти съгласно изискванията на Монреалския протокол.

Можем да проектираме и изграждаме складови и промишлени халета с различно пр

Прочети повече