Клио Комерс – Теодоро Бабаров ЕТ - Търговия с хранителни стоки

Разград, Западна Промишлена Зона

www.cliobg.com

Брой преглеждания на фирмата: 4456

Клио Комерс - Теодоро Бабаров ЕТ е основана през 1992 г. с основна дейност - търговия на хранителни стоки. Днес фирмата е сред най-бързо развиващите се дистрибуторски компании в България. През годините сме се доказали и утвърдили като надежден и предпочитан партньор на водещи български и международни производители и доказателство ... Виж повече
ТЪРГОВИЯ > ХРАНИ И НАПИТКИ > Клио Комерс – Теодоро Бабаров ЕТ - Търговия с хранителни стоки

Описание

Клио Комерс – Теодоро Бабаров ЕТ е основана през 1992 г. с основна дейност – търговия на хранителни стоки. Днес фирмата е сред най-бързо развиващите се дистрибуторски компании в България.
    През годините сме се доказали и утвърдили като надежден и предпочитан партньор на водещи български и международни производители и доказателство за това е представянето им в този каталог.
    За да сме максимално близо до нашите клиенти сме изградили собствени търговски офиси и складови бази в Разград, Шумен, Варна, Добрич, Русе, Силистра и Велико Търново.
    Към всеки от офисите работят професионални търговски екипи разделени в две основни дивизии – Крафт и Храни. Всеки търговски представител е преминал през поредица от обучения, чиято основна цел е една – да бъдат максимално полезни на нашите клиенти.

ВИЗИЯ ЗА РАЗВИТИЕ: Прочети повече