КОМАТЕК-КМТ ООД - Обков и крепежни елементи, София

София, ж.к. Овча Купел, ул. Босилек 11

www.komatek-kmt.com

Брой преглеждания на фирмата: 2937

Създадена през 1997г., фирма "КОМАТЕК-КМТ" ООД е с основен предмет на дейност търговия с обков, крепежни елементи и аксесоари, свързани с производството и монтажа на дървени и PVC прозорци и врати, както и използващи се при ремонтни дейности. Имаме дългогодишно и успешно партньорство с най-големите производители от Западна Европа в ... Виж повече
ТЪРГОВИЯ > ОБКОВ > КОМАТЕК-КМТ ООД - Обков и крепежни елементи, София

Описание

Създадена през 1997г., фирма "КОМАТЕК-КМТ" ООД е с основен предмет на дейност търговия с обков, крепежни елементи и аксесоари, свързани с производството и монтажа на дървени и PVC прозорци и врати, както и използващи се при ремонтни дейности.

Имаме дългогодишно и успешно партньорство с най-големите производители от Западна Европа в областта на обкова и аксесоарите за дограма, чиито сертифицирани марки са се утвърдили на пазара.

Сътрудничеството ни с водещият австрийски производител Mayer & Co Beschläge GmbH продължава повече от 15 години. През този период фирмата ни наложи обковната система МАСО на българския пазар, като успяхме да привлечем за свои клиенти най-големите производители на врати и прозорци в България.

Продали сме обков за дограма, крепежни елементи и аксесоари на Българския пазар за над 70 000 000 лв., благодарение на нашите компетентни специалисти, натрупали дългогодиш

Прочети повече