"Комитовото ханче" | хотелски комплекс, Варна

гр. Варна, ул. Янош Хунияди, №1

Брой преглеждания на фирмата: 956

Хотелски комплекс "Комитивото ханче" се намира в град Варна и предлага приятна почивка на своите гости на бега на Черно море. Ресторантът към комплекса съществува вече над 50 години и за това време винаги е предлагал отлично обслужване на своите клиенти, както и разнообразие от специалитети от българската и световната ...Виж повече
ТУРИЗЪМ > ХОТЕЛИ > "Комитовото ханче" | хотелски комплекс, Варна

Описание

Хотелски комплекс „Комитивото ханче“ се намира в град Варна и предлага приятна почивка на своите гости на бега на Черно море.

Ресторантът към комплекса съществува вече над 50 години и за това време винаги е предлагал отлично обслужване на своите клиенти, както и разнообразие от специалитети от българската и световната кухня.

За приятния престой на клиентите се грижи още и живата музика. Ресторантът дава възможност за празнуване на различни лични и семейни празници. Тук могат да бъдат организирани рождени дни, кръщенета, сватби и др.

Хотелската част на комплекса предлага както двойни и тройни стаи, така и апартаменти. Стаите предлага уют и комфорт на своите гости, а във всяка от тях има:

  • Климатик

  • Безплатен интернет

Комплексът разполага с тераса и красива лятна градина.

Ако искате да прекарате няколко приятни дни във Варна, комплексът е правилното място за вас.

Прочети повече