Комосс ООД - Овощен разсадник

София, ул. Богдановец 4

www.komoss-bg.com

Брой преглеждания на фирмата: 3427

Фирма "Комосс" ООД е създадена през 2001г. В момента фирмата е известна в страната като голям производител на овощен посадъчен материал и като производител на биологично чисти плодове и заленчуци. Разполагаме със собствени маточни насаждения, разсадникът заема площ от 20 дка. Поизвеждат се основните за страната овощни видове - ябълки, ...Виж повече
ПРОИЗВОДСТВО > ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ > Комосс ООД - Овощен разсадник

Описание

Фирма „Комосс” ООД е създадена през 2001г. В момента фирмата е известна в страната като голям производител на овощен посадъчен материал и като производител на биологично чисти плодове и заленчуци.

Разполагаме със собствени маточни насаждения, разсадникът заема площ от 20 дка. Поизвеждат се основните за страната овощни видове – ябълки, череши, сливи, кайсии, праскови и други. В складовата база може да намерите и лозов посадъчен материал, лешници, бадеми, ягодоплодни. От горските видове имаме произведени фиданки бреза, липа, каталпа.

Стремежът ни е да обогатяваме видовия и сортов състав на предлагания посадъчен материал, както и да гарантираме доброто качество. Разсадника има лиценз за производство на посадъчен материал, както и регистрация в БАБХ.

Фирмата предлага извършване на консултански услуги в областта на земеделието, изготвяне на технологични проекти за трайни насаждения