Комплекс Акцион, Шумен

Шумен, ул. Васил Друмев 12

www.acktioncenter.com

Брой преглеждания на фирмата: 3147

Комплекс Акцион осигурява на своите гости пространство, свобода и удобство за отдих и релакс. Комплексът разполага с хотелска част, кафе-бар, фитнес зала, фризьорски салон, козметичен и масажен център, салон за маникюр и педикюр, магазин за облекла, чанти, аксесоари и обувки, магазин за компютри, открит паркинг за гостите на комплекса. Хотел ...Виж повече
ТУРИЗЪМ > ХОТЕЛИЕРСКИ УСЛУГИ > Комплекс Акцион, Шумен

Описание

Комплекс Акцион осигурява на своите гости пространство, свобода и удобство за отдих и релакс.


Комплексът разполага с хотелска част, кафе-бар, фитнес зала, фризьорски салон, козметичен и масажен център, салон за маникюр и педикюр, магазин за облекла, чанти, аксесоари и обувки, магазин за компютри, открит паркинг за гостите на комплекса.
Хотел "Акцион" разполага с единична стая, двойни, тройни и апартаменти. За вашия комфорт апартаментите разполагат с луксозно италианско обзавеждане. Стаите разполагат с климатик, телевизор с кабелна телевизия, безжичен интернет, самостоятелен санитарен възел, оборудван с душ-кабина. Предлагаме пране и гладене.

Вашето посещение при нас ще ви даде възможност да преживеете часове с насторение и релакс, съпроводено от учтивото обслужване на 24-часовата рецепция. 
Ние ще се погрижим престоят ви при нас да бъде пълноценен и незабравим.