Комплекс Балювата къща, Трявна

Трявна, ул. Патриарх Евтимий 42

www.galentsi.tryavna.biz

Брой преглеждания на фирмата: 4863

Комплекс Балювата къща предлага 48 основни и 13 допълнителни легла, разпределени в 14 тройни и 3 двойни стаи, всяка от които разполага със собствен санитарен възел, Wi Fi, TV, сателит, телефон, хладилник. Комплексът разполага с ресторант и механа, които са в традиционно битов стил с 50 и 40 места и ... Виж повече
ТУРИЗЪМ > КОМПЛЕКСИ > Комплекс Балювата къща, Трявна

Описание

Комплекс Балювата къща предлага 48 основни и 13 допълнителни легла, разпределени в 14 тройни и 3 двойни стаи, всяка от които разполага със собствен санитарен възел, Wi Fi, TV, сателит, телефон, хладилник.

Комплексът разполага с ресторант и механа, които са в традиционно битов стил с 50 и 40 места и богато разнообразие на ястия от българската национална кухня. През топлите месеци може да се насладите на прохладната и красива лятна градина със 100 места. Целогодишно гостите могат да ползват барбекю, чеверме и пещ. На разположение са два басейна – за възрастни и деца, и коктейл бар с разнообразни охладителни напитки.

Комплексът е идеален изходен пункт за разходки, излети, провеждане на пешеходни и велотурове на територията на Природен парк „Българка”.

Традиционната обстановка и уютна атмосфера са подходящи за провеждането на организирани фирмени мероприятия и семейни тържества.