Комплекс Джордаш, с. Шкорпиловци

с. Шкорпиловци

www.jordash2002.com

Брой преглеждания на фирмата: 3573

Комплекс "Джордаш" се състои от хотел, пет фамилни къщи, четиредесет и пет бунгала, ресторант, мини-маркет, два паркинга, игрище за мини футбол, летни площадки и басейн за деца. Всичко това е разположено на двадесет декара и е оградено с ограда. Денонощна охрана бди за спокойствието на клиентите в комплекса. Хотелът е ...Виж повече
ТУРИЗЪМ > ХОТЕЛИ > Комплекс Джордаш, с. Шкорпиловци

Описание

Комплекс "Джордаш" се състои от хотел, пет фамилни къщи, четиредесет и пет бунгала, ресторант, мини-маркет, два паркинга, игрище за мини футбол, летни площадки и басейн за деца.

Всичко това е разположено на двадесет декара и е оградено с ограда. Денонощна охрана бди за спокойствието на клиентите в комплекса.

Хотелът е триетажен и разполага с два апартамента, две студиа и шестнадесет стаи (двойни и тройни), всички с просторни тераси. Комфорт и удобство предлагат стаите в хотела, оборудвани с климатик, телевизор и сателит. Апартаментите и студиата в хотела са оборудвани с климатик, телевизор, сателит, кухненски бокс (микровълнова печка и хладилник ). Апартаментите се състоят от две спални и всекидневна, баня с вана. Студиото представлява спалня със всекидневна, баня с вана.

На последния етаж на хотела се разполага ресторантът, с две големи открити тераси с изглед към морето и планината

Прочети повече