Комплекс Крънско ханче, Крън

Крън, Крънско Ханче

www.kranskohanche.com

Брой преглеждания на фирмата: 5443

Комплекс Крънско ханче разполага с локално парно отопление, климатизиран ресторант и камина. На разположение са 7 двойни стаи, 5 стаи със спални, които могат да се ползват като единични, 4 апартамента със спални, 1 голям апартамент, бунгала. Стаите са с кабелна телевизия, румсервиз, ютия, дъска за гладене. Комплексът разполага със ... Виж повече
ТУРИЗЪМ > ХОТЕЛИ > Комплекс Крънско ханче, Крън

Описание

Комплекс Крънско ханчеразполага с локално парно отопление, климатизиран ресторант и камина. На разположение са 7 двойни стаи, 5 стаи със спални, които могат да се ползват като единични, 4 апартамента със спални, 1 голям апартамент, бунгала. Стаите са с кабелна телевизия, румсервиз, ютия, дъска за гладене.

Комплексът разполага със стоянки за каравани с електро захранване, водопроводни и канализационна система и палатков лагер със 150 места.

За гостите на комплекс „Крънско ханче“ се осигуряват масаж, пране, гладене, безплатен охраняем паркинг, тенис маса, открит детски кът.

Ресторант „Крънско ханче“

Ресторантът е в битов стил и разполага с 90-100 места. Предлагат се маркови вина и ракии от декларирани географски райони. Предлаганите ястия са предимно от традиционната българска национална кухня, но не липсват и такива от европейската. 

Прочети повече