Комплекс Макси, Велинград

Велинград, ул. Николай Хрелков 30

www.maxivelingrad.com

Брой преглеждания на фирмата: 4578

Спа хотел MAXI Велинград предлага уют и релакс сред красивата българска природа. Естественият боров парк около комплекса допринася за спокойствието и пълноценната почивка на гостите. Спа хотел MAXI Велинград разполага с лечебни минерални извори с доказани качества. Хотелът е единственият в града, който се захранва от два водо-източника. Единят от ... Виж повече
ТУРИЗЪМ > ХОТЕЛИ > Комплекс Макси, Велинград

Описание

Спа хотел MAXI Велинград предлага уют и релакс сред красивата българска природа. Естественият боров парк около комплекса допринася за спокойствието и пълноценната почивка на гостите.

Спа хотел MAXI Велинград разполага с лечебни минерални извори с доказани качества. Хотелът е единственият в града, който се захранва от два водо-източника. Единят от тях е предназначен за лечение, а другият- за пиене.

Спа хотел MAXI Велинград предлага на посетителите си и екологично чисти храни с високо качество и гарантиран произход. Комплексът се снабдява предимно с продукти от местни производители. Във Велинградските стопанства се отглеждат също така био плодове и зеленчуци. В района има много пчелари и билкари, които произвеждат екологично чист мед и билки.

Разположен във най-високата част на Велинград, спа комплексът се намира до началото на първата еко пътека в България. Създадена през 1948 г. пътеката ни води през стръмните склонове на Родопите, през ниски

Прочети повече