Комплекс МОНЦА, Благоевград

Благоевград

www.monza.bg

Брой преглеждания на фирмата: 4065

Комплекс МОНЦА се намира на Главен път Е-79 - на 5 км. от Благоевград, по посока Кулата. Съществува от 1990 г., като през изминалите години непрекъснато се доизгражда и развива. Състои се от два комплекса - на Тойота и Ситроен, мотел и ресторант. Мотелът има 14 стаи и общо 30 ... Виж повече
АВТОМОБИЛИ > АВТОУСЛУГИ > Комплекс МОНЦА, Благоевград

Описание

Комплекс МОНЦА се намира на Главен път Е-79 - на 5 км. от Благоевград, по посока Кулата.
Съществува от 1990 г., като през изминалите години непрекъснато се доизгражда и развива. Състои се от два комплекса - на Тойота и Ситроен, мотел и ресторант.

Мотелът има 14 стаи и общо 30 места за настаняване, като всяка стая е с отделен санитарен възел, климатик, TV, телефон и рум сервиз. Ресторантът разполага с 50 места и лятна тераса - 30 места. Предлага вкусна българска кухня и отбрани напитки. Ресторантът е прекрасно място за организиране на семейни тържества и банкети.

Фирмата разполага и с пътна помощ, която е на разположение денонощно на нашите клиенти, които искаме да се чувстват сигурни и спокойни и в трудни за тях моменти.

Фирма "МОНЦА" е официален представител на автомобилите "ТОЙОТА" и "СИТРОЕН" за Югозападна България и оторизиран сервиз за гаранционни и извънгаранционни ремонт

Прочети повече