Комплекс Тарсис Клуб и Спа, Слънчев Бряг

к.к. Слънчев Бряг

www.tarsis-bg.com

Брой преглеждания на фирмата: 4717

Вие вече може да бъдете част от голямото семейство на комплекс Тарсис Клуб и Спа! Каним Ви да се насладите на море, зеленина и тишина! Комплекс Тарсис се намира в най-зелената и спокойна част на Слънчев бряг. Със собствения си прекрасен парк , рядка дървесна растителност и на 700 м. ... Виж повече
ТЪРГОВИЯ > НЕДВИЖИМИ ИМОТИ > Комплекс Тарсис Клуб и Спа, Слънчев Бряг

Описание

Вие вече може да бъдете част от голямото семейство на комплекс Тарсис Клуб и Спа! Каним Ви да се насладите на море, зеленина и тишина! Комплекс Тарсис се намира в най-зелената и спокойна част на Слънчев бряг. Със собствения си прекрасен парк , рядка дървесна растителност и на 700 м. от най–хубавия плаж на българското черноморие, Тарсис е комплекс, в който можете да сте, както гост на клуба, така и собственик на прекрасно жилище, обзаведено и оборудвано по ваш вкус. За подробности разгледайте нашите апартаменти за продажба.

Комплексът се състои от пет жилищни корпуса построени върху 10 000 кв. метра земя. Тарсис разполага с градини и зони за отдих, СПА – център , открит и закрит детски кът с анимация, два басейна, ресторант, барбекю – градина, тепаняки бар, два коктейл бара, кареоке – пияно бар, салон за красота, паркинк подземен и надземен, офис „ почистване, пране и гладене”. За подробности разгледайте нашите услуги.


Прочети повече