Консулторес ОOД - Правни и финансови консултации, София

София, ул. Иван Сусанин 55

www.consultoresbg.com

Брой преглеждания на фирмата: 3683

Консулторес ООД предоставя на своите клиенти висококачествени правни и счетоводни консултации, осигурява процесуално представителство и извършва управление на активи и посредническа дейност при придобиване на недвижими имоти, както и официални преводи и легализация на документи. Екипът ни е съставен от експерти с дългогодишен професионален опит и умения при обслужването на ... Виж повече
УСЛУГИ > НЕДВИЖИМИ ИМОТИ > Консулторес ОOД - Правни и финансови консултации, София

Описание

Консулторес ООД предоставя на своите клиенти висококачествени правни и счетоводни консултации, осигурява процесуално представителство и извършва управление на активи и посредническа дейност при придобиване на недвижими имоти, както и официални преводи и легализация на документи.  

Екипът ни е съставен от експерти с дългогодишен професионален опит и умения при обслужването на местни и чуждестранни клиенти.  Водещо за нас е да намерим най-доброто решение на поставените ни въпроси и задачи и да помагаме със своите знания и опит на нашите клиенти, които са както физически лица, търговски предприятия, малки фирми и организации, така и по-големи публични компании. Всички клиенти, индивидуални и корпоративни, получават в еднаква степен характерното за дружеството персонално отношение и конфиденциалност. 

При осъществяването на нашата дейност си сътрудничим с български и чуждестранни експерти и професио

Прочети повече