Копирен център ДЕА, София

София, бул. Александър Стамболийски 205, офис А217

www.deacopy.com

Брой преглеждания на фирмата: 3071

Копирен център ДЕА есъздаден през 2004г. и предлага клиенти бързо и висококачествено обслужване в областта на копирните услуги: принтиране, копиране, сканиране, плотиране, подвързване, рязане и сгъване на чертежи, набор на текст и т.н. Водени от желанието и стремежа да бъдем максимално полезни и добри в това, което правим, през годините ... Виж повече
УСЛУГИ > КОПИРНИ УСЛУГИ > Копирен център ДЕА, София

Описание

Копирен център ДЕА есъздаден през 2004г. и предлага клиенти бързо и висококачествено обслужване в областта на копирните услуги: принтиране, копиране, сканиране, плотиране, подвързване, рязане и сгъване на чертежи, набор на текст и т.н. 

 

Водени от желанието и стремежа да бъдем максимално полезни и добри в това, което правим, през годините успяхме да изградим широка мрежа от клиенти  и партньори, да установим отлични взаимоотношения с проектанти, архитекти, инженери, строители, както и с голям брой фирми за строителство и проектиране, търговско обзавеждане, спортно оборудване, интериорен и екстериорен дизайн, озеленяване, учебни центрове, рекламни агенции, адвокатски кантори, независим строителен надзор и др.

 

За нас всеки клиент е важен – от човека, дошъл да разпечата или копира една страница до голяма фирма с мащабен проект.

Работно време

Понеделник - Петък
9:00 – 18:00ч.