Къща за гости "Бъчварови", Трявна

Трявна, ул. Светушка 34

Брой преглеждания на фирмата: 2550

Къща Бъчварови е собственост на семейство Галя и Христо Бъчварови. Намира се в град Трявна - едно прекрасно място за отдих, почивка и релаксация. Разположена е на площ 2 дка с приказна панорама. Дворът е изцяло заграден с каменни дувари и еко ограда, красиво оформен с много тревни площи, цветя ...Виж повече
ТУРИЗЪМ > КЪЩА ЗА ГОСТИ > Къща за гости "Бъчварови", Трявна

Описание

Къща Бъчварови е собственост на семейство Галя и Христо Бъчварови. Намира се в град Трявна – едно прекрасно място за отдих, почивка и релаксация.

Разположена е на площ 2 дка с приказна панорама. Дворът е изцяло заграден с каменни дувари и еко ограда, красиво оформен с много тревни площи, цветя и пътека от каменни плочи, детски люлки, пързалка и мини футболно игрище. Дворът граничи с къща Бъчварови 2 и това позволява да се посрещат и по-големи групи от гости. Двуетажната къща разполага с локално парно отопление за зимния сезон. На първия етаж има две спални със самостоятелни санитарни възли и голям хол с кухненски бокс. На втория етаж има три самостоятелни стаи със собствени санитарни възли и балкон към тях. В двора има с външно барбекю. До къщата има голямамехана с камина, готварска печка и хладилник - напълно оборудвана за приятелски купони. Има ефирна телевизия. В общ двор с КЪЩА БЪЧВАРОВИ 2 се предлагат басейн, батут и детски люлки.