Къща за гости Каменови, с. Могилица

с. Могилица

www.kamenovi.rodopy.com

Брой преглеждания на фирмата: 9454

В това кътче на прекрасните Родопи можете да намерите невероятно спокойствие сред чист въздух и интересни природни феномени. Всички стаи разполагат със санитарен възел, кабелна телевизия и хладилник. Къщата разполага с механа и камина, интернет, кухнески ъгъл, локално парно, чардак, барбекю с пещ, външна WC, детска площадка и голям двор. ... Виж повече
ТЪРГОВИЯ > КЪЩА ПОД НАЕМ > Къща за гости Каменови, с. Могилица

Описание

В това кътче на прекрасните Родопи можете да намерите невероятно спокойствие сред чист въздух и интересни природни феномени. Всички стаи разполагат със санитарен възел, кабелна телевизия и хладилник. Къщата разполага с механа и камина, интернет, кухнески ъгъл, локално парно, чардак, барбекю с пещ, външна WC, детска площадка и голям двор. Тук можете да опитате различни вкусотии от родопската кухня. Приготвяме агне в пещ или чеверме. Смилянски фасул с манатарки, пататник, качамак, клин, скара на дървени въглища или на тикла, а за закуска – родопска баница или марудници с прясно издоено мляко и билков чай.

По желание на гостите могат да бъдат организирани кратки еднодневни екскурзии до природните забележителности в района. Предлагаме на гостите си сафари, пешеходен туризъм, риболов в планински реки, бране на гъби и диворастящи плодове. Не пропускайте да се насладите на всички тези удоволствия и да си отпочинете в приятната атмосфера на Къща за гости "Каменови"

Прочети повече