"Огняновата къща" | Къща за гости, Габрово

с. Горнова малина, Габрово

ognianovata-kyshta.com

Брой преглеждания на фирмата: 4270

Къща за гости "Огняновата къща" Ви предлага спокойствието на Балкана, поднесено в стар автентичен български стил в центъра на България. Къщата има 200 годишна история, като в момента е реставрирана и предлага всички удобства на гостите си в своя уникален вид. Къщата разполага с две механи - едната е по-малка ... Виж повече
ТУРИЗЪМ > КЪЩА ПОД НАЕМ > "Огняновата къща" | Къща за гости, Габрово

Описание

Къща за гости „Огняновата къща” Ви предлага спокойствието на Балкана, поднесено в стар автентичен български стил в центъра на България.  Къщата има 200 годишна история, като в момента е реставрирана и предлага всички удобства на гостите си в своя уникален вид.

Къщата разполага с две механи – едната е по-малка и уютна, а другата механа е достатъчно голяма за да събере весели компании от 15-16 човека, и всяка от тях си има собствена камина и телевизор със сателитен приемник. Кухните също са две – в тях има всякаква необходима посуда и уреди за самостоятелно приготвяне на храната.

Стаите за 6 двойни, някои снабдени с единични легла и други със спални, като всяка стая разполага със собствен санитарен възел, сапунчета, спално бельо, малки и големи хавлиени кърпи.

Пълноценна почивка предстои на нашите гости около басейн с изворна вода, събирайки слънчеви лъчи, излегнати на шезлонг в прегръдките на зелената градина

Прочети повече