Куента План ООД - Счетоводна кантора, София

София, жк. Младост 1А, бул. Александър Малинов 23

www.cuentaplan.com

Брой преглеждания на фирмата: 4025

Екипът на счетоводна кантора "Куента План" ООД извършва фирмено счетоводно обслужване от 1999г. Посредством 16-годишната си практика сме получили доверието на нашите клиенти, които работят с нас от началото, а други са станали наши клиенти в последствие. Всеки клиент получава нужното внимание и коректно обслужване. Добрите резултати са гарантирани от ... Виж повече
УСЛУГИ > СЧЕТОВОДНИ УСЛУГИ > Куента План ООД - Счетоводна кантора, София

Описание

Екипът на счетоводна кантора"Куента План" ООД извършва фирмено счетоводно обслужване от 1999г. Посредством 16-годишната си практика сме получили доверието на нашите клиенти, които работят с нас от началото, а други са станали наши клиенти в последствие. Всеки клиент получава нужното внимание и коректно обслужване. Добрите резултати са гарантирани от договор, който допринася за изрядното изпълнение на поставените задачи и индивидуално отношение.

 

Защо нас ?

Доказано е твърдението, че при наличие на по-малко от 600 документа е по-рентабилно да бъде нает външен изпълнител на счетоводната дейност, вместо да бъде назначен служител на тази длъжност. Част от предимствата, които получавате, в случай че ни се доверите са:

  1. Осигурявате си нужното време за развитие на Вашия бизнес.
  2. Не се налага следене и пропуск на нормативни срокове.Прочети повече