Лавена - Производство на козметични продукти, Шумен

Шумен, ж.к. Индустриален

www.lavena.bg

Брой преглеждания на фирмата: 6438

Фирмата е създадена през 1962 година като производител на натурално етерично масло от лавандула. Познавайки добре билките и процеса на извличане на ценни масла от тях, Лавена се превръща в опитен производител на качествени натурални продукти. През годините дейностите й се разширяват и постепенно към дестилериите се изграждат цехове за ... Виж повече
ТЪРГОВИЯ > КОЗМЕТИКА И ЕТЕРИЧНИ МАСЛА > Лавена - Производство на козметични продукти, Шумен

Описание

Фирмата е създадена през 1962 година като производител на натурално етерично масло от лавандула. Познавайки добре билките и процеса на извличане на ценни масла от тях, Лавена се превръща в опитен производител на качествени натурални продукти. През годините дейностите й се разширяват и постепенно към дестилериите се изграждат цехове за различни козметични продукти – кремове, шампоани, пасти за зъби и др. Непрекъснатият стремеж към развитие води компанията до следващо, по-високо ниво – производство на хранителни добавки и медицински изделия.
От собствените лаборатории, в които се разработват нови продукти, през контролирането на всяко ниво производство, до експедирането до всяка точка на света –опитът и познанията се използват, за да осигурят качество, както за крайните потребители, така и за обслужването на клиентите.