ЛЕМ КОМЕРС - Производство на мебели, Пазарджик

Пазарджик, ул. Стефан Стамболов 32

www.lemkomers.com

Брой преглеждания на фирмата: 4464

Лем Комерс се занимава с проектиране и производство на мебели, които са съобразени с ергономичните изисквания и модерните тенденции за функционалност и дизайн. Във фирмата работят висококвалифицирани специалисти. Лем Комерс е производител на офис мебели, търговско обзавеждане, кухненско обзавеждане и мебели за дома. Предлагаме мебели по каталог, както и нестандартни ... Виж повече
ТЪРГОВИЯ > МЕБЕЛИ > ЛЕМ КОМЕРС - Производство на мебели, Пазарджик

Описание

Лем Комерс се занимава с проектиране и производство на мебели, които са съобразени с ергономичните изисквания и модерните тенденции за функционалност и дизайн.Във фирмата работят висококвалифицирани специалисти. Лем Комерс е производител на офис мебели, търговско обзавеждане, кухненско обзавеждане и мебели за дома. Предлагаме мебели по каталог, както и нестандартни мебели по поръчка, съобразени с изискванията на клиента, като разполагаме с богата цветова гама с над 100 позиции.

Лем Комерс има дългогодишен опит в производството на мебели от иглолистна дървесина, като 90% от произведената продукция е предназначена за износ в страни от EU.
Мебелите се изработват от висококачествени ламинирани плоскости и МДФ с покритие "MELAMINE" клас Е1, сертифицирани по ISO 9002.