Лукс Гарден ООД - Озеленяване, София

София, ж.к. Младост 2, ул. Свети Киприян, бл. 246

www.luxgarden.bg

Брой преглеждания на фирмата: 3603

Фирма Лукс Гарден ООД е създадена от екип силно амбициозни специалисти в сферата на озеленяването и ландшафтния дизайн и архитектура. Със своя професионализъм и оригинални идеи ние предлагаме всички видове градинарски услуги, свързани с проектиране, изграждане, аранжиране и поддържане на зелени и водни площи, озеленяване на паркове, дворове, складови бази, ... Виж повече
УСЛУГИ > ОЗЕЛЕНЯВАНЕ > Лукс Гарден ООД - Озеленяване, София

Описание

Фирма Лукс Гарден ООД е създадена от екип силно амбициозни специалисти в сферата на озеленяването и ландшафтния дизайн и архитектура.

Със своя професионализъм и оригинални идеи ние предлагаме всички видове градинарски услуги, свързани с проектиране, изграждане, аранжиране и поддържане на зелени и водни площи, озеленяване на паркове, дворове, складови бази, офиси и офис - сгради, вилни селища, хотели и хотелски комплекси, стадиони и градини в София и България.

 

Услуги

  • дизайн и озеленяване на градини пред офиси, шоуруми и магазини, дизайн на градини пред ресторанти, кафета, заведения за бързо хранене, озеленяване на почивни бази, бензиностанции, газстанции и метанстанции, озеленяване на производствени цехове, халета и бази.
  • професионално озеленяване на частни вили и къщи, дворове, резиденции, представителни паркови части и обществени зелени площи.
  • изготвяне на пр
Прочети повече