"ЛУМИНЕКС ЛАЙТ" ООД | огради и железобетон, Хасково

гр.Хасково, ул.Република, №1

Брой преглеждания на фирмата: 1405

Фирма Волтекс ЕООД развива своята дейност в сферата на производството и монтажа на огради от железобетон. Седалището на фирмата разполага със собствена производствена база в село Конуш, гр.Хасково. Продуктите, които предлага дружеството, са изработени от високо качество материали и са съобразени с изискванията на клиентите за качество и устойчивост. Оградните ... Виж повече
УСЛУГИ > БЕТОННИ ИЗДЕЛИЯ > "ЛУМИНЕКС ЛАЙТ" ООД | огради и железобетон, Хасково

Описание

Фирма Волтекс ЕООД развива своята дейност в сферата на производството и монтажа на огради от железобетон. Седалището на фирмата разполага със собствена производствена база в село Конуш, гр.Хасково.
Продуктите, които предлага дружеството, са изработени от високо качество материали и са съобразени с изискванията на клиентите за качество и устойчивост.
Оградните панели, които произвежда фирмата са с размери: дължина 2 м, дебелина 50 мм и височина, варираща от 0,5 м до 2 м .
Дружеството предлага качествена услуга на атрактивна цена. Железобетонните огради изискват не по-малък ресурс от тухлените, а ценовите условия са изключително изгодни.
Волтекс ЕООД е специализирана и в производство и търговия с улични, промишлени, паркови осветителни тела и прожектори. Изключителен представител за България на „POLAMP” – Варшава – производител на газоразрядни светлоизточници (живачни, натриеви и металхалогенни лампи).