М Трейдинг ЕООД - Аромати и добавки за хранително-вкусовата промишленост, Пловдив

Пловдив, ул. "Менделеев" 2а

www.mtrading-bg.com

Брой преглеждания на фирмата: 2901

М Трейдинг ЕООД е създена през 2007 г. с основен предмет на дейност внос и търговия на аромати и добавки за хранително - вкусовата промишленост. Дългогодишният ни опит в тази област ни дава възможност да подберем и предоставим на нашите клиенти продукти, отговарящи на европейските норми и изисквания, съобразени със ...Виж повече
ТЪРГОВИЯ > ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ > М Трейдинг ЕООД - Аромати и добавки за хранително-вкусовата промишленост, Пловдив

Описание

М Трейдинг ЕООД е създена през 2007 г. с основен предмет на дейност внос и търговия на аромати и добавки за хранително – вкусовата промишленост.
Дългогодишният ни опит в тази област ни дава възможност да подберем и предоставим на нашите клиенти продукти, отговарящи на европейските норми и изисквания, съобразени със спецификата на нашия пазар, с гарантирано добро качество и на приемлива цена.
Предлаганите от нас аромати, подсладители, киселини и консерванти, стабилизиращи системи, оцветители и др. намират широко приложение в производството на безалкохолни напитки, пекарски и сладкарски изделия,сладоледи, млека, кетчуп и майонези, консерви, както и в други сфери на хранителната промишленост.