Магазин Калимера, София

София, ул. "Янтра" № 3

www.kalimerashop.com

Брой преглеждания на фирмата: 2752

Продуктите на магазин Калимера са директен внос от южен Пелопонес Гърция, ръчно направенипо традиционални рецепти, био или без консерванти. Предлагаме Ви зехтин с много високо качество и ниска киселинност и 18 вида маслини от маслиновите градини на южен Пелопонес. Маслината и маслиновото масло - зехтина е благословенна храна и природно ... Виж повече
МАГАЗИНИ > ХРАНИТЕЛНИ СТОКИ > Магазин Калимера, София

Описание

Продуктите на магазин Калимера са директен внос от южен Пелопонес Гърция, ръчно направенипо традиционални рецепти, био или без консерванти. Предлагаме Ви зехтин с много високо качество и ниска киселинност и 18 вида маслини от маслиновите градини на южен Пелопонес.

 

Маслината и маслиновото масло – зехтина е благословенна храна и природно лекарство.Съдържа витамини Е,А,Р,К които укрепват костите,предпазва болести ката гастрит,язва,заболявания на сърцето и артериите.Изключително полезна храна за бебета и деца ,защото съдържа линолеева киселина,а хлоридът подобрява функциите на черния дроб.Маслините и зехтинът имат нисък гликемичен товар,което я прави подходяща храна за спортисти и хора целящи намаляване и поддържане на телесно тегло и за хора с високо ниво на инсулин в кръвта.

 

Студенопресованият  зехтин, "Филеос” се характеризира като един уникален продукт и това

Прочети повече

Работно време

понеделник до петък: 10:00 – 20:00 ч.,  
събота : 10:30- 17:30 ч.