"МАНЧО-К" ЕООД | магазин за риболовни стоки, Варна

гр.Варна, ул.Цар Иван Срацимир, №2; гр.Варна, ул.Хан Маламир, №3

http://www.ake-mancho.com/

Брой преглеждания на фирмата: 1507

Фирма "АКЕ" е създадена през 1989г. от Асен Тасев, дългогодишен състезател по спортен риболов и удостоен със звание майстор на спорта по улов на риба в сладки води, както и треньор на националния отбор по риболов на България в периода 1983 - 1988г. В началото дейността и започва с производство ... Виж повече
РАЗВЛЕЧЕНИЯ > РИБОЛОВ > "МАНЧО-К" ЕООД | магазин за риболовни стоки, Варна

Описание

Фирма "АКЕ" е създадена през 1989г. от Асен Тасев, дългогодишен състезател по спортен риболов и удостоен със звание майстор на спорта по улов на риба в сладки води, както и треньор на националния отбор по риболов на България в периода 1983 – 1988г.

В началото дейността и започва с производство на балсови плувки за риболов. Същата година във Варна е открит и фирмен магазин за продажба на риболовни и спортни стоки внос от Русия.

През 1991г. фирмата започва търговия на едро с риболовни стоки от Чехия, а по късно и от Южна Корея и Китай, с които понастоящем продължава своята работа.

В средата на 1998г. фирмата стартира свое собственно производство на различни артикули за риболов, предназначени за вътрешния пазар като: живарници, рачила, винтери, бомбарди, оловни тежести и др. По това време започва продажбата на риболовни стоки със собствен фирмен знак. Началото е трудно, тъй като на българския пазар се предлагат стоки на водещи световни фирм

Прочети повече