"Мебел" БГ | Мебели и интериорен дизайн, София

гр. София, ул. Пирин, №14

Брой преглеждания на фирмата: 5875

Дългогодишният ни опит ни научи да слушаме внимателно клиентите си и да се съобразяваме с различни индивидуални предпочитания. Нашите проектанти са готови да се съобразят с пространствените възможности на всяко жилище и да дадат професионално предложение за интериорен или мебелен дизайн. За да изготвим Вашия индивидуален проект, ни потърсете на ... Виж повече
ТЪРГОВИЯ > ИНТЕРИОР > "Мебел" БГ | Мебели и интериорен дизайн, София

Описание

Дългогодишният ни опит ни научи да слушаме внимателно клиентите си и да се съобразяваме с различни индивидуални предпочитания. Нашите проектанти са готови да се съобразят с пространствените възможности на всяко жилище и да дадат професионално предложение за интериорен или мебелен дизайн.

За да изготвим Вашия индивидуален проект, ни потърсете на 02/856 35 11, 0878 20 86 72, независимо в коя точка на България се намирате. Ще изпратим наш консултант да огледа и вземе размери на мястото. След това ще изработим проект на желаната мебел.

ВЗИМАНЕТО НА РАЗМЕРИ И ИЗГОТВЯНЕТО НА ИНДИВИДУАЛЕН ПРОЕКТ ЗА МЕБЕЛИ СА БЕЗПЛАТНИ!

Мебелите могат да бъдат изработени от МДФ (мат, гланц или естествен фурнир) или ПДЧ в комбинация с боядисано стъкло, принт върху стъклов алуминиева рамка, висококачествена дамаска и др. Цветовата гама на мебелите включва над 400 цвята (ПДЧ, МДФ, естествени фурнири).


Работим с висококачествени

Прочети повече