Мебели Лида, Бургас

Бургас

www.mebelilida.com

Брой преглеждания на фирмата: 2773

ЛИДА ЕООД успя бързо да се наложи като фирма, изработваща в кратки срокове качествени мебели с новаторски дизайн. Наше предимство е производството на мембранни пресовани детайли и изделия по утвърдена технология за облицовка на МДФ с цветно фолио. ЛИДА ЕООД проектира и произвежда мебели за хотели, офиси, вили, банки, адвокатски ...Виж повече

Описание

ЛИДА ЕООД успя бързо да се наложи като фирма, изработваща в кратки срокове качествени мебели с новаторски дизайн. Наше предимство е производството на мембранни пресовани детайли и изделия по утвърдена технология за облицовка на МДФ с цветно фолио.

ЛИДА ЕООД проектира и произвежда мебели за хотели, офиси, вили, банки, адвокатски кантори, фризьорски и козметични салони, частни лекарски и стоматологични кабинети, аптеки, семейни хотели по черноморието и др. Висококачествените мебелни серии на ЛИДА са проектирани в съответствие с желанието на нейните клиенти, както и в съответствие с тенденциите в производството на мебели.

Фирмата разполага със собствена производствена база, оборудвана със съвременни машини, които са представени на ежегодния международен технически панаир в Пловдив. С много награди за качество те са най-добрите в Европа.
На лице е и квалифициран персонал, който непрекъснато се обучава през всички етапи на произв

Прочети повече