Медицински център САНИТА, Враца

Враца, бул. 2ри Юни 64

www.steffanov.dir.bg/sanita.html

Брой преглеждания на фирмата: 6083

МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР "САНИТА" гр. Враца разполага с 3 кабинета, 2 манипулационни и ендоскопски кабинет. В Центъра и по домовете ви могат да се извършват манипулации, превръзки, обработка на рани, и други медицински дейности. За общопрактикуващите лекари извън Враца екипи от Центъра могат да консултират пациенти и по места по предварителен ... Виж повече
ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ > МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТРОВЕ > Медицински център САНИТА, Враца

Описание

МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР "САНИТА" гр. Враца разполага с 3 кабинета, 2 манипулационни и ендоскопски кабинет.

В Центъра и по домовете ви могат да се извършват манипулации, превръзки, обработка на рани, и други медицински дейности.

За общопрактикуващите лекари извън Враца екипи от Центъра могат да консултират пациенти и по места по предварителен график.

Медицински център "Санита" разполага с японска ендоскопска апаратура (за изследване за доброкачествени и злокачествени заболявания на органите на храносмилателната система): нов фиброгастроскоп Pentax FG-29W и фибросигмоидоскоп Olympus P10s, което е залог за перфектна диагностика в гастроентерологията. 
Медицински център "Санита" разполага и с 24 - часов ЕКГ - Холтер за ранна диагноза и адекватно лечение на животозаплашващи ритъмни и проводни нарушения на сърдечния ритъм, а също така и за откриване на епизоди на тих

Прочети повече