"МИКОВ СИН" ЕООД | Интериорен дизайн, София

София, бул. Илиянци 12

www.mikov.bg

Брой преглеждания на фирмата: 2922

"МИКОВ СИН" ЕООД е основано през 2003 г. с основната дейност предлагане на затворен цикъл услуги при изграждането на жилищни и обществени интериори, включващ всички етапи по подготовка и координация на поръчка, производство, доставка и монтаж, до крайното въвеждане в експлоатация на всяко изделие. Фирмата разполага със собствена база и ... Виж повече
УСЛУГИ > ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН > "МИКОВ СИН" ЕООД | Интериорен дизайн, София

Описание

"МИКОВ СИН" ЕООД  е основано през 2003 г. с основната дейност предлагане на затворен цикъл услуги при изграждането на жилищни и обществени интериори, включващ всички етапи по подготовка и координация на поръчка, производство, доставка и монтаж, до крайното въвеждане в експлоатация на всяко изделие.

Фирмата разполага със собствена база и модерно оборудване, както и екип от професионалисти - проектанти, конструктори и мебелисти.

Наши клиенти са както частни лица, независими дизайнери, архитекти и проектанти, така и мебелни фирми без собствена машинна база.

За удобство на нашите клиенти, фирмата предлага както разработване на цялостни проекти и реализирането им, така и всеки един етап на изработката на мебели: от продажба на материали (плочи, обков и др.), през обработка на детайли (разкрояване, кантиране, фрезоване, лакиране), до изработка и монтаж на готовите продукти.